Füles Odú

Tiszta vizet a pohárba…

Mostanában egy kicsit úgy érzem, mintha fölösleges lenne ez az egész, mert valahogy akiknek a mondandóm szólna, nem tudják, vagy nem akarják értelmezni a lényegét. Nagyon rosszul viselem, hogy azért mert én kimondom, amit gondolok, más a véleményem, és nem loholok a pink őrület után, mint valami birka, úgy állítanak be, mint egy szörnyeteget, akiben… Tovább »

Díjat kaptam! :)

Ma nagyon nagy dolog történt, a blogom kapott egy díjat,a Liebstrer Award-ot. Ez egy olyan vándordíj, amit bloggerek adnak egymásnak. Olyanoknak, akiket szívesen olvasnak, valamiért jónak vagy fontosnak tartják a blogot, és mert másoknak is ajánlják. Ezúton is nagyon köszönöm Kászonné Dobra Ágnesnek, a www.dxnkaveklub.hu írójának az elismerést. Nagyon jó tudni, hogy van értelme annak,… Tovább »

Facebook-ra fel!

Úgy döntöttem engedek a KÖZ 🙂 akaratának, és csinálok egy facebook oldalt is. Ott inkább majd hirtelen jött gondolataimat, ötleteimet fogom megosztani, meg persze olyan dolgokat amik praktikusak nekünk. Aztán ki tudja… lehet, hogy egy-egy gyors bejegyzésből hosszabban is jut a blogba. 🙂 Ha tetszett, örülök, ha megosztod. Ha pedig érdekel a folytatás, kövesd a… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!