Füles Odú

Szalmakalap, kendő, naptej…

Még mielőtt mindenki elhúz nyaralni, gondoltam nem árt, ha leporoljuk a napozás témát. Ez egy tényleg nagyon fontos dolog, amire oda kell figyelni. És nem személyre szóló szivatásnak felfogni. A kedvencem az „én nekem ne mondják meg, nem vehetik el tőlem, amiket élvezek, akkor minek élni”… Először is tisztázni kell, hogy nem azért nem javasolják… Tovább »

Szabad? Nem szabad? Hasznos dolgok…

Arra gondoltam, hogy mivel sokan nem tudják, nem értik, nem veszik figyelembe, nem árt leporolni a témát. Tehát, itt a tavasz, jön a nyár meg minden és bizony van, amit nem szabad, nem ajánlanak, stb. És mielőtt belemennénk a részletekbe, mindenki vegye tudomásul, hogy nem viccből mondják, hogy valamit ne csinálj… tehát ha mégis csinálod,… Tovább »

Süss fel nap! :)

Most éppen nem nagyon látszik, de mindjárt nyár van, napsütés, vízpart, piknik, minden, ami a természetben lehetséges. De! Azt mondják, a rákbetegek, akik nemrég vagy éppen most kemoterápiát kapnak, úgy kell csinálniuk, mint ha kisbabák lennénk. Szóval kerüljük a közvetlen napfényt, főleg amikor legerősebben süt a nap. Azt mindenki tudja, hogy a kemoterápiás szereknek vannak… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!