Füles Odú

A tökéletes melltartó…

Keressük! Egyrészt mert az mindenkinek kell, másrészt meg, mert tudom, hogy sokan, akiket műtöttek nem szeretik a speciális melltartókat… Na, szóval ma elmentem pár boltba, hogy lássuk miből élünk. Mivel szerintem a merevítő az ördög műve (épeszű ember ilyen kényelmetlen dolgot nem találhat ki), és meggyőződésem, hogy nem is tesz jót senkinek, mert nyom meg… Tovább »

Program, nektek! Gyertek!

Van egy ilyen buta kényszerem, hogy állandóan ki kell találnom valamit… kicsit félelmetes… Ééééés most engedtem a trendeknek, úgyhogy pink lesz az idei első program, amit kitaláltam. Esküszöm, kitalálok valami brutális pink dekorációt is. Na de, térjünk a lényegre. Pinknek pink lesz, de nem olyan szokványos, ugyanis nem lesznek mindenféle előadások, mert szerintem azokból nagyon… Tovább »

Megint kórház, és műtét

Na, akkor pontosan két nappal az után, hogy hazajöttünk az előző kórházból, nagyon korán reggel elindulunk a máikba. Szuper…  micsoda szervezőkészség… 🙂Most az unalmas részelteket hagyjuk is, vágjunk a közepébe. Ez egy mellműtét lesz, és mivel a dolgot nagyban nehezíti, hogy a kemoterápia kinyírta a rákokat és csak a hullahegy maradt, be kell jelölni. Á… Tovább »

Melltartók és protkók

Azt már mondtam, hogy szerintem mindennek utána kell járni jóval előbb, mint szükséges. Lehet, hogy nem kell majd, de fő a biztonság. Így van ez a gyógyászat segédeszközökkel is, esetünkben a melltartókkal, és emlőprotézisekkel. Én bizony elmentem és alaposan megvizsgáltam minden lehetőséget. Szóval hát… furák. Ezekből is nagyon sokféle van, és hasonlóan idegenek az embernek… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!