Füles Odú

Ezeket nem fogod hallani pinktoberben… pedig kellene

Ígérem idén utoljára lesz szó a pink októberről, de mit tegyek, ha elvárás a pinkeskedés, ha az ember lánya konkrétan pink típusú nyomorral van megáldva… szóval vannak ezek a pink programok, gyakorlatilag hetente minimum egy, de szerencsére inkább több. Ezeket a rendkívül fontos valamiket pedig igazából három csoportra oszthatjuk: vannak a lufival sétálók (és ezzel… Tovább »

13 pont az áttétes mellrákról… mert annak is van napja :)

Az október az egy ilyen szörnyen pink hónap. Tele mellrákkal kapcsolatos eseményekkel, amik szinte hétről hétre ugyanazok. Séták, meg beszélgetések olyan dolgokról, amikről az átlagember azt se tudja micsodák, de nagyon fontosnak hangzanak, meg olyan nagyon pinkek is, szóval biztos jó az úgy. Viszont egy csomó dologról soha senki nem beszél… jó értem én, hogy… Tovább »

Gondolkodj mielőtt pinkesedsz

Október van. Utálom az októbert. Folyton esik… két éve is folyton esett, amikor ez az egész kezdődött. És amúgyse jó semmire. Hideg van, és szürke. A november legalább közelebb van a karácsonyhoz, bár az se sokkal jobb. Meg lehet kapni finom teát a Normafánál. De az október… Azt mondják, ha nők irányítanák a világot, sokkal… Tovább »

Pinktober :)

Az van, hogy ma nőknek szóló rendezvényt tartottunk, és mivel hát azért mégiscsak október van, think pink meg ilyenek, úgy döntöttem, most az egyszer, de tényleg csak egyszer beállok a sorba és én is kampányolok egyet. És még talán rózsaszínnel is fogom írni, de az még nem biztos, a végére kiderül. Talán egy pink képet… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!