Füles Odú

A tökéletes melltartó…

Keressük! Egyrészt mert az mindenkinek kell, másrészt meg, mert tudom, hogy sokan, akiket műtöttek nem szeretik a speciális melltartókat… Na, szóval ma elmentem pár boltba, hogy lássuk miből élünk. Mivel szerintem a merevítő az ördög műve (épeszű ember ilyen kényelmetlen dolgot nem találhat ki), és meggyőződésem, hogy nem is tesz jót senkinek, mert nyom meg… Tovább »

Állítólag szerencsés vagyok… szerintem meg Anastacia szerencsés

Hát nem tudok elmenni a meztelen mellrákos celebfotók mellett. Próbáltam. Direkt nem kattintok ilyesmikre, de most annyiszor jött szembe, hogy Anastacia megmutatta a hegeit, hogy muszáj volt megnéznem mitől van úgy oda az internet népe. Hát… jó… oké, elismerem elég szép képek… és valószínűleg ez a kulcsszó, hogy szépek. Értem én, hogy mit akar mondani,… Tovább »

Szívpárnával a gyógyulásért

Most egy olyan, mondjuk úgy segédeszközről lesz szó, ami minden mellműtöttnek hatalmas segítség lehet, ez pedig a szívpárna. Én nem is nagyon mennék bele, hogy elmagyarázzam mi ez és miért jó, ezt megtette nekünk dr. Mészárosné dr. Seres Leila, a Baptisták az Egészségért Munkacsoport tagja. A szív párna nem egy sima díszpárna, ami jól néz… Tovább »

Baj van a fejekben…

A múlt héten jóval több egészségügyi dolgozóval kerültem kapcsolatba, mint kellett volna, amiből pedig adódik, hogy teljesen biztosak lehettek benne, hogy történt vagy valami iszonyú vicces, vagy valami, ami annyira kemény, hogy egy hét kellett, hogy kiheverjem. Lehet találgatni. 🙂 De elöljáróban: négyszer röntgenezték meg a lábam. A művelet felénél megnyugtattak, hogy amúgy, a röntgensugár akár… Tovább »

Riport: “A nőiességemet a műtét óta tudom igazán megélni”

Ez most egy nagyon különleges bejegyzés, mert nem rólam fog szólni. Előzmény: már többször megkaptam, hogy én a mellműtét témához milyen alapon szólok hozzá, úgyse tudok az egészről semmit, mert ugye nekem van kettő… Ezúton szeretném megkérni azokat akik így gondolkodnak, hogy legyenek szívesek ne fejtegessék nekem, hogy őőőőőők tudják, hogy én min megyek keresztül…. Tovább »

Megint kórház, és műtét

Na, akkor pontosan két nappal az után, hogy hazajöttünk az előző kórházból, nagyon korán reggel elindulunk a máikba. Szuper…  micsoda szervezőkészség… 🙂Most az unalmas részelteket hagyjuk is, vágjunk a közepébe. Ez egy mellműtét lesz, és mivel a dolgot nagyban nehezíti, hogy a kemoterápia kinyírta a rákokat és csak a hullahegy maradt, be kell jelölni. Á… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!