Füles Odú

Gondolkodj mielőtt pinkesedsz

Október van. Utálom az októbert. Folyton esik… két éve is folyton esett, amikor ez az egész kezdődött. És amúgyse jó semmire. Hideg van, és szürke. A november legalább közelebb van a karácsonyhoz, bár az se sokkal jobb. Meg lehet kapni finom teát a Normafánál. De az október… Azt mondják, ha nők irányítanák a világot, sokkal… Tovább »

Szép új haj :)

Az utóbbi időben többen többször kérdezték tőlem, hogy mikor, hogyan fog kinőni a haj kezelések után. Szóval arra gondoltam leegyszerűsítem és itt össze is foglalnám a hajam növesztésének menetét. Ezúton köszönöm a közreműködést Aliznak. Szóval a legfontosabb, amit mindenkinek tudnia kell, és hát nem árt tényleg megjegyezni, mert elég fontos infó… mármint ha az ember… Tovább »

Happy Ending – Ajánlom mindenkinek :)

Tegnap,  hűűű már majdnem reggel van, úgyhogy már tegnap előtt színházban voltam.  Meghívást kaptam a Belvárosi Színházba, a Happy Ending című darab bemutatójára, ez nekem hatalmas dolog. Egyrészt imádom a színházat, másrészt egy fantasztikus darabot láttam, fantasztikus szereplőkkel. Itt most azért el kell mondanom, hogy nem bírom elviselni a szenvedős, nagyon csöpögős, iszonyú romantikus rákról… Tovább »

Hogyan legyünk rákos “jó nők”

Jó nő Nóra megihletett. 🙂 Múlt héten megosztotta a blogom, és ennek köszönhetően rengeteg ember látta és sok kedves, pozitív visszajelzést is kaptam. Szóval arra gondoltam ezt a részt vegyük át még egyszer hátha úgy hatásosabb. Szóval hogyan legyünk „jó nők” rákosan… igen direkt van idézőjelben, mert hát legyünk őszinték esetünkben a jó nőség némileg… Tovább »

Ilyen vagyok én…

Elég sok rossz dolog ért amióta változtak a dolgok, de az a helyzet, hogy most már annyira nem is érdekel. 🙂Mert van, amikor az ember gondol egy merészet… nagyon merészet, és keres egy szimpatikus stúdiót, ahol reméli, hogy olyan képeket tudnak csinálni róla, amik megcáfolják azt, amit a tükör mutat.Szóval megbeszéltünk egy szép napos délutánt…… Tovább »

Breaking… kendőt terveztem :)

Télen sapkákban viszonylag jól el lehet lenni, de lassan azért csak kitavaszodik. Nemrég elkezdtem csini tavaszias, nyárias kendők után járkálni, de sajnos rá kellett jönnöm, hogy nagyon szűkös a kínálat. Valahogy a három fő szempont nem tud stimmelni. Vagy az ára, vagy a színe, vagy a fazonja nem jó. Amik tényleg tetszenek, azok sajnos valaki… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!