Füles Odú

Hormontalan zombi és az ő nőiessége :)

Ennek a bejegyzésnek az előzménye, hogy… valaki (a mondandó szempontjából mindegy hogy ki) mondta, hogy meg kéne nézni egy filmet… ami kampányol, bár per pillanat nem tudom eldönteni miért, de nem, azért sem mondom meg mi volt az, mert én ezt nem… én meg megnéztem, és körülbelül három perc múlva már biztos voltam benne, hogy… Tovább »

Le a fotelfitnesszel! Mozdulj meg!

Most egy sokakat érintő problémáról lesz szó. Tudom, hogy kik azok, nem letagadni! Igen, van olyan, hogy egy rákbeteget a túlsúlya kínoz, és nem az, hogy csont és bőr. Én is híztam, tökre tisztában vagyok vele, bár én nem első sorban a gyógyszereim miatt, sajnos ennek a dolognak már volt előzménye. Én így stresszelek. Szóval… Tovább »

Az orvos válaszol: hormonkezelés

Szuper ötletem támadt. Tudjátok, hogy nem bírom a butaságot és sajnos nagyon sok olyan oldal van, ahol szörnyen káros dolgokat írnak le. Szóval arra gondoltam, hogy mostantól időnként kigondolok egy-egy témát, és megkérdezem róla, az én csúcsszuperséges orvosomat, Dr. Petrányi Ágotát, aki a Szent László kórház onkológiájának főorvosa. Ha lenne nekem egy díjam, olyan legjobb… Tovább »

Mindig, mindent, minden áron?

Sokat gondolkodtam, hogy erről írjak-e vagy ne, de talán igen. Gondolom lesz, aki szerint megint szívtelen és gonosz vagyok és amúgyis mit képzelek én, de mivel ez az én blogom én döntöm el. Tényleg, akinek annyira nem tetszik, amit gondolok, miért olvassa állandóan? Na, mindegy. 🙂 Van ez a kérdés a mellrák és a gyerekszülés kapcsolatáról,… Tovább »

Most egy kicsit elegem van

Tudjátok ilyen is van. Megsúgok egy titkot: amikor megkapod az utolsó kemoterápiás vagy bármilyen kezelést, rohadtul nem lesz vége az egész macerának. (Hupsz megint elfelejtettem a gyógyszert.) Reménykedsz, hogy na, most aztán már minden rendben lesz, deeee nem. Őszinte leszek, hiába mondja nekem a világ két legjobbfej, legkedvesebb, legokosabb, ha ők mondják teljesen biztos úgy… Tovább »

Mindennapi szúrásom…

Vannak bizonyos kérdések, amik mostanában nagyon foglalkoztatnak. Újabban például minden áldott reggel elgondolkodom rajta mennyi szurkálást bír elviselni egy ember… Komolyan eddig azt gondoltam, hogy annál a rengeteg tűnél, ami a vizsgálatokon, meg vérvételkor meg műtéteken, meg injekciókon előkerül, annál már sokkal rosszabb velem nem történhet. És mégis… asszem súlyos tűproblémáim alakultak ki… Ami helyzetemet… Tovább »

Hormongátló kezelés

Szóval… Aki olyan iszonyú szerencsés, mint én, hogy a rákja hormon érzékeny, annak hormongátló kezelésre lesz szüksége. Ez röviden annyit jelent, hogy a kedves hormonjaink hozzákapcsolódnak a rákokhoz, és segítenek nekik növekedni. Édesek… És ugye mivel ez annyira nem jó nekünk, meg kell szüntetni a hormonokat. Hozzátenném az én fejemben ez annyiból jó, hogy tudom,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!