Füles Odú

“Hányszor kell, hogy valaki szemébe nézzenek…”

Megint sikerült elkövetnem azt a hibát, hogy pályázatot adtam be. Írtam egy olyan cikket, ami számomra fontos, ezzel szerettem volna megköszönni az orvosomnak mindent, amit az utóbbi években értünk tett, mert nekem, nekünk, ő minden év orvosa. Arra, hogy döntős legyen nem volt elég, de fogadjátok tőlem szeretettel, talán ti látjátok benne azt, amit szeretnék…… Tovább »

Az orvos válaszol: hormonkezelés

Szuper ötletem támadt. Tudjátok, hogy nem bírom a butaságot és sajnos nagyon sok olyan oldal van, ahol szörnyen káros dolgokat írnak le. Szóval arra gondoltam, hogy mostantól időnként kigondolok egy-egy témát, és megkérdezem róla, az én csúcsszuperséges orvosomat, Dr. Petrányi Ágotát, aki a Szent László kórház onkológiájának főorvosa. Ha lenne nekem egy díjam, olyan legjobb… Tovább »

Mindig, mindent, minden áron?

Sokat gondolkodtam, hogy erről írjak-e vagy ne, de talán igen. Gondolom lesz, aki szerint megint szívtelen és gonosz vagyok és amúgyis mit képzelek én, de mivel ez az én blogom én döntöm el. Tényleg, akinek annyira nem tetszik, amit gondolok, miért olvassa állandóan? Na, mindegy. 🙂 Van ez a kérdés a mellrák és a gyerekszülés kapcsolatáról,… Tovább »

Tíz hónap: összegzés :)

Eltelt a tízedik hónap is. Érdekes, hogy ha szarba vagy milyen nagyon gyorsan tud menni az idő… amúgymeg, ha épp nincs mit csinálni, csak cammog. 🙂 Na, mindegy, akkor most összegezzük, ami történt. 2013 október, egy nem túl szimpatikus hideg és szakadóesős nap elrohantam a világ legkedvesebb onkológusához, mer nekem ott egy csomó és amúgy nem… Tovább »

Hormongátló kezelés

Szóval… Aki olyan iszonyú szerencsés, mint én, hogy a rákja hormon érzékeny, annak hormongátló kezelésre lesz szüksége. Ez röviden annyit jelent, hogy a kedves hormonjaink hozzákapcsolódnak a rákokhoz, és segítenek nekik növekedni. Édesek… És ugye mivel ez annyira nem jó nekünk, meg kell szüntetni a hormonokat. Hozzátenném az én fejemben ez annyiból jó, hogy tudom,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!