Füles Odú

13 dolog szerintem a rákról… ja és +1

Az elmúlt évek igen rövid, tömör összefoglalása. Néha jó buli elgondolkodni a dolgokon és nálam például ez lesz belőle. 🙂 1. A rák szívás!Így önmagában! Nincs is mit magyarázni rajta! 2. Az utolsó kemo sz.r!Asszem talán versenyben van életem legrosszabb napjáért. Utáltam. Én attól éreztem magam biztonságban, hogy kaptam a kezelést, és láttuk, hogy hatásos…. Tovább »

Program, nektek! Gyertek!

Van egy ilyen buta kényszerem, hogy állandóan ki kell találnom valamit… kicsit félelmetes… Ééééés most engedtem a trendeknek, úgyhogy pink lesz az idei első program, amit kitaláltam. Esküszöm, kitalálok valami brutális pink dekorációt is. Na de, térjünk a lényegre. Pinknek pink lesz, de nem olyan szokványos, ugyanis nem lesznek mindenféle előadások, mert szerintem azokból nagyon… Tovább »

Szép új haj :)

Az utóbbi időben többen többször kérdezték tőlem, hogy mikor, hogyan fog kinőni a haj kezelések után. Szóval arra gondoltam leegyszerűsítem és itt össze is foglalnám a hajam növesztésének menetét. Ezúton köszönöm a közreműködést Aliznak. Szóval a legfontosabb, amit mindenkinek tudnia kell, és hát nem árt tényleg megjegyezni, mert elég fontos infó… mármint ha az ember… Tovább »

Hogyan legyünk rákos “jó nők”

Jó nő Nóra megihletett. 🙂 Múlt héten megosztotta a blogom, és ennek köszönhetően rengeteg ember látta és sok kedves, pozitív visszajelzést is kaptam. Szóval arra gondoltam ezt a részt vegyük át még egyszer hátha úgy hatásosabb. Szóval hogyan legyünk „jó nők” rákosan… igen direkt van idézőjelben, mert hát legyünk őszinték esetünkben a jó nőség némileg… Tovább »

Ilyen vagyok én…

Elég sok rossz dolog ért amióta változtak a dolgok, de az a helyzet, hogy most már annyira nem is érdekel. 🙂Mert van, amikor az ember gondol egy merészet… nagyon merészet, és keres egy szimpatikus stúdiót, ahol reméli, hogy olyan képeket tudnak csinálni róla, amik megcáfolják azt, amit a tükör mutat.Szóval megbeszéltünk egy szép napos délutánt…… Tovább »

Breaking… kendőt terveztem :)

Télen sapkákban viszonylag jól el lehet lenni, de lassan azért csak kitavaszodik. Nemrég elkezdtem csini tavaszias, nyárias kendők után járkálni, de sajnos rá kellett jönnöm, hogy nagyon szűkös a kínálat. Valahogy a három fő szempont nem tud stimmelni. Vagy az ára, vagy a színe, vagy a fazonja nem jó. Amik tényleg tetszenek, azok sajnos valaki… Tovább »

Paróka, kendő, stb.

Szóval akkor térjünk rá a kényesebb témákra, paróka. Kell vagy nem? És milyen?  Én már jóval az aktualitása előtt elkezdtem ezeket a kellékeket nézegetni, és mit mondjak, nem voltam elragadtatva. Valahogy olyan fura volt, és talán mert az ember csak a rossz parókákat látja meg az utcán (mert a jó nem látszik), eléggé utáltam az… Tovább »

A hajhullásról…

A hajhullás… hát az egy érdekes dolog. furcsa… Néha fájdalmas, néha vidám.  Mivel szeretek mindenre előre felkészülni nagyon jól tudtam, hogy ilyen kemoterápia alatt elkerülhetetlen és bizony a hajam mind ki fog hullani. Hát a kezdeti rossz érzéseimet én azzal igyekeztem elhessegetni, hogy erre szükség van. Tehát a hajhullás egyenlő lett a gyógyulással. Szinte vártam,… Tovább »

Fura fájdalmak: a haj

Néha előfordulnak olyan fájdalmak, amik semmihez nem hasonlítanak, és még soha nem találkoztam velük. Ezek közül először a hajfájásáról írnék, mert nagyon kellemetlen. És egyáltalán nem vicces… tényleg tud fájni.  Szóval ez úgy nagyjából az első kezelés után másfél héttel kezdődött. Egyszer észrevettem, hogy nagyon fura érzés a hajamhoz érni, pár nap múlva pedig már… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!