Füles Odú

Szalmakalap, kendő, naptej…

Még mielőtt mindenki elhúz nyaralni, gondoltam nem árt, ha leporoljuk a napozás témát. Ez egy tényleg nagyon fontos dolog, amire oda kell figyelni. És nem személyre szóló szivatásnak felfogni. A kedvencem az „én nekem ne mondják meg, nem vehetik el tőlem, amiket élvezek, akkor minek élni”… Először is tisztázni kell, hogy nem azért nem javasolják… Tovább »

Pár apró tanács a sugárhoz

A menetrend tartalmazta a besugárzst is… először… mondjuk reméltem, hogy kihagyhatjuk, mert mindig utáltam azokat a szűk alagsori folyosókat. Oké, tdom, hogy a gépek miatt kell ott lent lenni ahol még a mobil is megdöglik, de akkor is kicsit oylan mintha az embert begyömöszölnék oda. És tessék! 🙂 Az a helyzet, hogy engem megkíméltek (azért… Tovább »

Süss fel nap! :)

Most éppen nem nagyon látszik, de mindjárt nyár van, napsütés, vízpart, piknik, minden, ami a természetben lehetséges. De! Azt mondják, a rákbetegek, akik nemrég vagy éppen most kemoterápiát kapnak, úgy kell csinálniuk, mint ha kisbabák lennénk. Szóval kerüljük a közvetlen napfényt, főleg amikor legerősebben süt a nap. Azt mindenki tudja, hogy a kemoterápiás szereknek vannak… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!