Füles Odú

A tökéletes melltartó…

Keressük! Egyrészt mert az mindenkinek kell, másrészt meg, mert tudom, hogy sokan, akiket műtöttek nem szeretik a speciális melltartókat… Na, szóval ma elmentem pár boltba, hogy lássuk miből élünk. Mivel szerintem a merevítő az ördög műve (épeszű ember ilyen kényelmetlen dolgot nem találhat ki), és meggyőződésem, hogy nem is tesz jót senkinek, mert nyom meg minden, a cél az volt, hogy megtaláljam a tökéletes merevítő nélküli melltartót, ami bárkinek jó lehet. Akár mellrákos, akár nem, akár műtötték, akár nem. Hátőőőő… egy következtetést mindenképpen levontam, B kosár fölött mellkisebbítő műtétet mindenkinek…

Intimissimi, az esélyes…

Kép: www.intimissimi.com

Ma több fehérnemű boltot is végigjártam, és ez volt az egyetlen (MOM Park), ahol kaptam katalógust, és még pluszba az eladó nagyon kedvesen végigmutogatott mindent, amire kíváncsi voltam. Tetszik az a bolt. 🙂 Merevítő nélküliek vannak az alapmodellek és a szezonálisak között is. Pamut, csipke, mikroszál, amit akarsz. Mondjuk főleg B és C kosarak. Viszont vannak olyan modellek, amikből ki lehet venni (nem kioperálni) a merevítőt, úgyhogy ezzel kicsit több a lehetőség. Én egy csupa csipkét szúrtam ki, amiben nincs merevítő, és nem hagyományos melltartó fazonú, inkább topp szerű, és szerintem nagyon jól elrejti a méret, forma, vagy bármilyen hibákat. És ha már ezt nézegettük, akkor mutattak egy úgy nevezett crop top-ot, ami szintén csipke, és ha valaki szeretné, jól takar. Ez tényleg nem igazán melltartós, de mivel a mellrésznél van benne még egy réteg, annak is lehet használni. Jaj, az árakat majdnem kifelejtettem: az alapok olyan 5000 forint fölött kezdődnek, a csinibbek 10000 környékén vannak.

Triumph, a hűűűha…

Ez a mágikus merevítős. 🙂 Kép: www.triumph.com

Innen sajnos nem hozhattam katalógust, de az Allee-ban lévő bolt eladója nagyon kedves volt, egy csomó mindent megmutatott, és még arra is figyelt, hogy mi lehet az, ami speciális igényeknek megfelelhet. Természetesen vannak itt is alapdarabok, bár azok csak C kosárig, de több fazon és anyag közül lehet válogatni. Tudom ezek iszonyú uncsik tudnak lenni, úgyhogy mutattak nekem olyat, ami ugyan merevítős, viszont nagyon szép. A különlegessége, hogy a merevítője mágikus… vagyis rugalmas, tehát nem kemény, és még nem is olyan bumszli… lehet, hogy vissza kéne menni felpróbálni… Ezekből vannak nagyobb méretek is. Ami még érdekes lehet, az új sport kollekció. Na, mondjuk, én már a színe miatt megvenném… 🙂 De megtudtam, hogy azok aztán tényleg brutál kényelmesek és nagyon jól tartanak, szerintem simán jó lehet bárkinek. Van nagyon sportos, és van olyan is, ami kicsit melltartósabb kinézetű. Itt a basic melltartók 5000-nél kezdődnek, és olyan 15000-ig mennek az árak. Nagyon jó az anyaguk, szépek, és az összes közül szerintem itt van a legtöbb lehetőség.

Women’ Secret, a B kosarak csodás világa…

Kép: www.womensecret.com

Ez a bolt a rejtélyek boltja. Én még életemben láttam ott B kosárnál nagyobbat. Jó van asszem egy vagy két fazon, amiből van, de azok nem azok, amiket most keresünk. Viszont aki B-s, annak ez a melltartó mennyország. Nem viccelek. Egy tucat merevítő nélküli ilyen-olyan csini cuccot tudtam volna összeszedni, ha tizenöt évvel ezelőtt lennénk… Természetesen van alapdarab részleg többféle merevítő nélkülivel. Van köztük, szivacsos, szivacs nélküli, sport, szóval lehet válogatni. A tavaszi kollekciójuk is tele van merevítő nélküli cukiságokkal, amiben van mindenféle színű és fazonú, csak hát kicsi. Szerintem, ha valakinek méretben ok, és a kényelmet szereti, akkor ez a legjobb. Most nagyon sok a finom puha pamut, háromszög és topp fazonban is. Árban 5-7000 forintig találhatunk, megjegyzem az alap a drágább. 🙂

Tezenis, a kicsinél is kisebbek boltja…

Kép: www.tezenis.com

Szintén a kisméretek boltja. Mondjuk egyszer-kétszer találtam már nagyobb méretet is, de azokkal az volt a baj, hogy ugyanolyan vékony pántjuk van, mint a kisebbeknek, tehát egyáltalán nem tartanak. Ez mondjuk fura… nem is értem… Nekem nem jött be, de ki tudja, nézzük mi van, hátha másnak… Méreteket tekintve tehát főleg C kosárig mennek, de az is valamivel kisebb, mint az átlag C kosaras melltartó. Viszont több féle pamut is van, ami nem merevítős, de eléggé kis csini. Például láttam egy olyat, ami nem merevítős, és nem is hagyományos szivacsos, hanem egy vékonyabb formázó réteg van benne, az nagyon jópofa. Ja és színben is elég jó a többi alapdarabhoz képest, mert nem csak fehér, fekete, testszínű van, hanem egészen sokféle, vidám szín is. Ezek olyan 3000 forintnál kezdődnek, de vannak csipke melltartók is merevítő nélkül, olyan 5000 körül.

 

Ha tetszett, örülök, ha megosztod. Ha pedig érdekel a folytatás, kövesd a Füles Odú facebook oldalát is.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. A bejegyzés célja nem mellek mutogatása volt. Itt azokról van szó, amik mellműtötteknek lehetnek jók.

  2. Agi Vamosi says:

    de most komolyan ! egy xs-es mellet mutattok . hol van a 95-100-as ahol valóban mellek vannak????

  3. a14x91n says:

    Nem csak a méretezássel van baj! Csupa egyforma fazon, mind keresztbe van szabva, ami nekem előnytelen, talán més másnak is csak nem jöttek rá. A hosszanti szabásvonal az ami előnyös, melltartóban, és ruhában is! A hagyományos- hónalj felől indulő mellvarás nem előnyös, így a keresztven vágott melltartó sem. De nincs máés, sem olcsóban, sem méreg drágában. 1-2 alkalommal kinaiban tudtam venni!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!