Füles Odú

Ha természetesért sikít a bőröd, ezt mindenképp próbáld ki

Én elég ragaszkodó típus vagyok, szeretem a jól bevált dolgaimat, és nem is nagyon próbálok ki mást, mert úgyse lenne jó. 🙂 Eredetileg most sem ez volt a szándékom, csak felfedeztem egy új márkát, amit gondoltam megmutatok nektek is, mert tudom, hogy sokan kerestek új bőrápoló meg mindenféle terméket, amik talán egészségesebbek, mint amit eddig használtatok. Viszont, annyira menő dolog történt, hogy nem csak megmutatom, hanem lehetőségem volt kipróbálni is, szóval el is tudom mondani, én mit gondolok. Előre szólok, ez egy új szerelem kezdete lesz…

Szóval a legfontosabb szempontok: természetes alapanyagok, ha lehet nulla adalék, parabén se, és kíméljük meg a négylábúakat is. Na, én találtam nektek ilyet. A Ziaja termékei tökéletesen megfelelnek az összes elvárásnak, a legtutibiztosabban bőr és egészségbarát minden. Ja meg nagyon csinosak is, szeretem az ilyen egyszerű kis szép csomagolást.

És a hét elején tesztcsapatommal (több szem, akarom mondani bőr, többet lát vagy mi) hatalmas próbálkozásokba kezdtünk, mutatom mi sült ki belőle:

Fürödtünk vele. Ez egy nagyon fontos kérdés, mert itt kérem mindenki olyan száraz bőrű, mint amikor a szomszéd sisakos gyíkját elfelejtjük locsolni… upsz, remélem, nem olvassa… Szóval minket tusfürdővel azonnal meg lehet venni. Én megszagoltam az olivásat, és rögtön magamévá is tettem. Már az illata is maga a csoda, iszonyú finom, és tökre jó fiúnak és lánynak is, úgyhogy én ezt nem engedem. Anyu próbálta a mintákat, ő mondjuk a narancsolajosba szeretett bele. De a lényeg, hogy életünkben először nem viszkettünk fürdés után. Ez már maga a csoda.

Következő problémás pontunk a kézkrém. Mi ilyen háklis család vagyunk, rühelljük, ha érezhetően van valami a kezünkön vagy bárminken, ezért én nem is használok kézkrémet, anyu meg tök finnyás. Elsőre leteszteltük a kecsketejeset. Az illata… azzal ne is foglalkozzunk, mert mindennek nagyon finom… szóval egy perc alatt beszívódik, és nagyon sokáig fincsi selymes. Tényleg, tuti valami turpisság van benne. Anyu azóta beszerzett egy koncentrátumot is ebből, úgyhogy most elöntötte a boldogság, hogy van egy nappali és egy éjszakai kézkréme is. 🙂 Én átpártoltam az olivásra, mert annak az illata szerintem verhetetlen.

Ajakbalzsamot a kézkrémhez hasonló okokból nem használunk. Vagyis eddig nem használtunk. Olivás, hát mi más, enyém, nem adom. Azonnal beszívódik, és nem marad nehéz zsíros érzés, meg olyan utálatos mű íz, ami miatt addig kell nyalogatni a szád, amíg el nem tűnik róla. Ki lepődik meg, ha azt mondom, hogy anyu szerzett egy narancsolajosat magának?

És a végére maradtak az arckrémek. A kecsketejes nappali és éjszakai volt a próba tárgya. Ez olyan igazi durván száraz bőrre való. Az elején kicsit soknak tűnik, de nyugi, egy pillanat alatt beszívódik, és nem marad semmi nyoma, max. a fincsi puhaság. Anyu a szülinapjára kapott jázminos csomagot… óóóóóó te jó ég, olyan finomat még nem szaglásztatok. Mindegyik ránctalanít és nagyon jól hidratál, szóval most fiatalodunk… főleg én…

Szóval, ha ilyen természetes kattanásotok van, akkor mindenképpen a Ziaja-t ajánlom, mert nem csak minőségben, hanem árban is nagyon ott van. Nekem mondjuk sose volt ilyen mániám, de lehet, hogy ez most változik. Bár asszem inkább a márka lesz a mániám. Az elég meggyőző, hogy tegnap rossz buszra szálltunk és képesek voltunk 45 percet utazni, hogy vehessünk pár új cuccot? Esküszöm hó is volt amerre mentünk.

Amit még jó tudni, hogy van webshopjuk (www.ziajashop.hu), és egy saját boltjuk a Campona-ban, ahol annyi minden van, hogy az ember azt se tudja, mit nézzen, és még az eladó is kedves, ami külön jó pont. De néhány terméket lehet kapni pl. dm-ben és Rossmann-ban is, meg még itt-ott.

Tudom, tudom az is fontos, hogy mennyi az annyi, mindjárt kikeresem amiket próbáltam, hogy lássátok… (ezek webshop árak, de a boltokban sincs sokkal nagyobb különbség)

500 ml-es tusfürdők 875.-

kézkrémek 575.-

ajakbalzsam 545.-

arckrémek kecsketejes 995.- , jázminos 1695.-

Szerintem nagyon megéri, menjetek el a boltba… az ott a bőrápolás mennyországa… 🙂

 

Ha tetszett, örülök, ha megosztod. Ha pedig érdekel a folytatás, kövesd a Füles Odú facebook oldalát is.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!