Füles Odú

Gyógyító mandalák

Vannak dolgok, amik engem elvarázsolnak… és ha elvarázsol, akkor annak biztosan oka van. Tudjátok, hogy vannak dolgok, amikben hiszek, és ezért alkalmazom is őket, mint például a pozitív megerősítések vagy éppen a mandalák. Korábban már volt szó a mandalafestésről, de sajnos rá kellett jönnöm, hogy ilyen aprólékos munkára már nem vagyok jó. Viszont valaki felhívta rá a figyelmem, hogy mandalát nem csak festeni lehet, szóval arra gondoltam, nézzünk ennek utána egy kicsit jobban.

Szóval a mandala egy szanszkrit szó, aminek a jelentése kör, korong, ami eléggé nyilvánvaló, ha jobban belegondolunk. 🙂 Sok helyen megjelenik valamilyen módon, de a legnagyobb szerephez a buddhista kultúrában jutott, ahol főleg meditációhoz, valamint a test és a lélek gyógyításához használják. Úgy gondolják, hogy a szabályosan ismétlődő minták képesek befolyásolni az energiáinkat, ami segíthet a szervezet öngyógyító folyamatainak beindításában, a regerációban, javítja az agy működését, nyugtat, és megnöveli energiaszintünket. A minták mellett a színek is nagyon fontosak, sőt… minden színnek jelentése van, mindegyik máshogy hat a szervezetünkre, ami nagyon fontos.

Én azt gondolom, vannak mandalák, amikre jó ránézni akkor is, ha nem te csinálod. Egyszerűen olyan a mintája és a színei, hogy valami egészen különleges, amit feléd sugároz. Csak nézed, és elveszel benne… Ellazít, mégis felfrissít, olyan igazán kellemes érzésed lesz, és már ettől sokkal jobban érzed magad. És ha jobban érzed magad, akkor az már mindenképpen segít a gyógyulásban is.

Na de mindjárt mutatok egyet, akkor megértitek… Ez, amit mutatok, nem hagyományos mandala, nagyon különleges, és hát… aztaaaaaa… szóval láttam én már mandalát, nem egyet, olyat is, ami nem éppen azt váltotta ki, amit kellene, de ez… ez tényleg gyönyörű. Egy régi barátom készíti a szépségeket, és szerintem ő sokkal jobban el tudja mondani, mint én, hogy miért is olyan jó, ha van egy ilyened:

„A „Mandala Stones” kőre festett mandala. Mindegyik termék egyedi, kézzel festett. Egyediségét a kövek változatos formája, illetve a rájuk festett minta adja. A mandala szimmetriája az élet körforgását jelképezi. Az általam készített minták körökből és pontokból állnak össze egységgé. Az ősi szimbólumok szerint, a kör a világmindenséget, a korlátlan időt jelenti. Az egységet, az egészséget, és a tökéletességet szimbolizálja. A pont pedig az állandóság és az örökkévalóság, a kezdet és a vég jelképe. Olyan, mint az Univerzum, a maga teljességében tökéletes. A minta és a színek együttesen olyan hatást gyakorolnak a lélekre, a tudatra, ezáltal a testre és a környezetre, mely segítségével könnyebb ellazulni, gyógyulni, megnyugodni, és nem utolsó sorban inspirálnak. Az agyféltekék között harmóniát teremtenek, ami elindítja az öngyógyító folyamatokat. A mandalát nézve aktivizálódik a színekhez és formákhoz passzoló energiacsakránk, és feltöltődik életenergiával. Helyezd el otthonodban, munkahelyeden, vagy legyen mindig veled.”

Nem szoktam ilyet, de szerintem mindenkinek szüksége lenne egy kőre festett mandalára… mert például lehet hurcolni a lakásban, hogy mindig szem előtt legyen, meg mert lehet vinni kezelésekre… szóval tessék lájkolni, és beszerezni egyet, és gyógyulni!!!

Mandala Stones a Facebook-on

www.mandalastones.hu

Instagram: @mandalastoneshungary

14753381_713101182177639_7600440435154739199_o

14853281_713101178844306_8603925495602243676_o

Ja igen! Személyesen is találkozhattok Szaszával és a gyönyörű mandaláival a KreaPlacc-on november 26-án. Gyertek!

www.facebook.com/kreaplacc

Ha tetszett, örülök, ha megosztod. Ha pedig érdekel a folytatás, kövesd a Füles Odú facebook oldalát is.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!