Füles Odú

Bakancslista…az enyém…hát olyan is :)

Ez a bakancslista egy nagyon nehéz kérdés. Igen, sok embernek van állítólag, én valahogy nem éreztem eddig szükségét. Bár talán azért, mert úgy születtem, hogy igyekszem nem azt csinálni, amit mások… például éjjel aludni, milyen gáz… Mondom mivan… akinek nem inge persze… de én azt látom, hogy az emberek a bakancslistájukat olyan dolgokkal akarják megtölteni, amik amúgy talán nem is jutnának eszükbe, de mások, ha meghallják, akkor tátott szájjal ámulnak rajta. Szerintem a bakancslista nem arra való, hogy másokat bolondítsunk, hogy bezzeg mi ezt is… Szerintem a bakancslistán olyan dolgoknak kell szerepelniük, amik nekem fontosak, amik talán másnak nem jelentenek semmit, nekem viszont nagyon sokat, amiktől én érzem magam többnek, és az életemet értékesebbnek…

Szóval ez az én bakancslistám. Tudom, béna és nincs rajta se repülőből kiugrás, se veszélyes betegségektől hemzsegő úti célok… van az én életemben elég veszély bakker (nem azér, de mostanában hazajutni már magában bakancslistás)… De szóval én ezeket szeretném az életemben… nem vagyok nagyigényű, na.

Először is a könyv. Hát a barátnőm azt mondta könyvet írni olyan igazi bakancslistás. Úgyhogy akkor ez. Ja, várjunk, már készül a második, úgyhogy ezt túlteljesítettem.

Szeretném látni… és jól beégetni… az én drága kishúgomat, amikor átveszi a diplomáját, és segíteni, hogy el tudjon vele indulni a lehető legjobb irányba.

Állat lenne elmenni egy Hugh Laurie koncertre. Tavaly lemaradtunk. Na, nem egyedül akarok ám, azokkal, akiknek tudom, hogy jelente valamit, mert csak úgy van értelme. Mindjárt meg is kérdezem, mikor jön. 🙂

Könyveket venni. Az összes Kinget, Rushdiet, meg ami még eszembe jut és valaha meg fog jelenni, ha lehet előrendelésben, hogy friss legyen. Igazi, jó szagú könyveket.

Van egy listánk, amit az alapítvánnyal szeretnénk megcsinálni, na, azt a listát is jó lenne teljesíteni. Jó, ez elég nagydolog lenne, de ki tudja.

Meg anyunak egy kutyát, amilyen a Julcsika volt. Remélem, még az életemben rájön, hogy neki kell egy kutya, mer az jó, és melegíti a lábat.

Jut eszembe a második pont Olivérre is érvényes. Mármint a beégetés. Asszem jól megszívta, hogy közénk keveredett.

Iszonyú menő lenne, ha a kendőim egyszer kaphatnának egy igazán kis csinos boltocskát. De ehhez még sokat kell terveznem és varrnom.

Szeretnék egy szülinapot. Ja, olyat, amikor semmi rossz, borzalmas nem történik, senki nem lesz rákos, nem hal meg, nem lesz rosszul, mittudomén. Csak egy szülinap végre, amikor minden király. És ha még egy igazi 80-ast is meg bírnék enni…

Szeretnék türelmet, és működő ízületeket, hogy a barinőmnek hímezhessek egy cukker kutyust, dátummal és méretekkel.

Meg azt is szeretném, ha dolgok, amik most rendezetlenek, azok rendeződnének, és akkor az előbbi tíz miatt se kéne aggódni, mer bárhogy meg lehetne oldani. 🙂

Van még más is, de rajtam kívül azok másnak már tényleg annyira érdektelenek, hogy hagyjuk is…

Ja meg persze lottó ötöst, luxusnyaralást, egy gigantikus plüss baglyot, egy dizájner macskamászókát, hogy az összes ablakból föntről tudjon nézelődni télen is, egy fájdalomcsillapítót, amire nem vagyok allergiás, és egy hetet még ebben az életben, amikor az idiótáknak tilos utcára menni, telefonálni vagy e-mailezni.

Sztem sima ügy. 😉

FullSizeRender[130482]

Ha tetszett, örülök, ha megosztod. Ha pedig érdekel a folytatás, kövesd a Füles Odú facebook oldalát is.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!