Füles Odú

Díjat kaptam! :)

Ma nagyon nagy dolog történt, a blogom kapott egy díjat,a Liebstrer Award-ot. Ez egy olyan vándordíj, amit bloggerek adnak egymásnak. Olyanoknak, akiket szívesen olvasnak, valamiért jónak vagy fontosnak tartják a blogot, és mert másoknak is ajánlják.

Ezúton is nagyon köszönöm Kászonné Dobra Ágnesnek, a www.dxnkaveklub.hu írójának az elismerést. Nagyon jó tudni, hogy van értelme annak, amit csinálok. 🙂


Egy feladatom is van, válaszolnom kell a díj küldőjének kérdéseire, amit itt most meg is teszek:

1. Miért kezdtél el blogot írni?
Már évek óta foglalkozom daganatos betegekkel és hozzátartozóikkal. Amikor beteg lettem arra gondoltam, most, hogy már mind a két oldalt nagyon jól ismerem, sokkal jobban tudok segíteni, hogy az emberek megértsék, min megy keresztül egy beteg.

2. Miről írsz a blogodban és mit szeretnél elérni?
Azokról a helyzetekről, amikbe a betegség miatt kerültem, és azokról a gondolataimról, amik minden nap a fejemben keringenek. Néha viccesek, néha nagyon nem. Azt szeretném, ha mások is kicsit úgy látnák a betegséget, ahogy én, és nekik is könnyebb lenne. Tudnának nevetni a legnehezebb helyzetekben is.

3. Mit tekintesz a legfőbb eredményednek a blogírásod során?
Remélem, hogy többen, de néhány ember, akik írtak is nekem, sokkal jobban érezték magukat, amikor olvasták az írásaimat. Segítettem nekik a tanácsaimmal, vagy csak azzal, hogy megnevettettem őket.

4. Távlati terveid, céljaid?
A célom az, hogy az emberek ne rettegjenek a ráktól, hiszen ma már nagyon jól gyógyítható betegség. Szeretném, ha nem félnének a kezelésektől, attól, hogy kihullik a hajuk, mert ugyanolyan ember vagyok én is, mint akik egészségesek. Ugyanúgy élem a mindennapokat, csak közben van egy plusz feladatom, meg kell gyógyulnom.

5. Milyen kávét iszol és hogyan szereted? (Írhatsz márkát, vagy tejjel, cukorral, feketén, stb.)

Nem iszom kávét. 🙂

 
Én elsősorban, és legfontosabban, az én leendő legkedvesebb állatorvosomnak adom ezt a díjat. Ő pedig Kárpáti Dalma, a blogja címe http://dalma91.blog.hu/ 
Mert nagyon szeretem ahogy a kutyákról, és a saját kutyáiról is. És mert… tudom, hogy az akitől leginkább szüksége lenne rá, nem tudja már elmondani neki, hogy mennyire büszke rá, és mennyire boldog, hogy ilyen lánya van. De én tudom, hogy ők onnan föntről néznek minket és jókat röhögnek. 🙂 Szóval kicsit csináljunk úgy mintha ezt Ő is adná…
 
És a kérdéseim:
Mi volt az a pillanat amikor eldöntötted, hogy kutyákkal akarsz foglalkozni?
Mikor lett a kutyás sport ilyen fontos az életedben?
Mi a legnagyobb célod a sporttal? Mit szeretnél elérni benne?
 
 
 
 

Ha tetszett, örülök, ha megosztod. Ha pedig érdekel a folytatás, kövesd a Füles Odú facebook oldalát is.

Címkék:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!